Ny afdelingsleder for HF på VUC Djursland

10.08.2017
Når de HF-studerende møder ind på VUC Djursland i Grenaa og Hornslet, bliver det med en ny afdelingsleder i kontoret på Vestervej i Grenaa.

Pernille Marcucci Frederiksen afløser Else Bugge Jørgensen, der valgte at gå på pension ved slutningen af sidste skoleår. Selvom Pernille er nyansat på VUC Djursland, er hun dog ikke uvant med hverken uddannelsesverdenen – eller VUC.

”Jeg er jo selv rundet af VUC”, fortæller Pernille, ”Jeg er en af dem, som først tog en HF som 25-årig efter at have været ude og arbejde. VUC var meget værdifuldt for mig.”

18 års erfaring fra undervisningsverdenen

Derefter gik turen til Aarhus Universitet med en Cand. mag i Dansk og Religion. ”Efter universitetet har jeg tilbragt mit arbejdsliv i undervisningsverdenen som erhvervsskolelærer, akademisk medarbejder, HF-lærer og mellemleder.”

Senest arbejdede Pernille med EUX-uddannelsen på Kalø Økologisk Landbrugssskole – og ser nu frem til arbejdet med HF i Grenaa og Hornslet.

”For mig betyder uddannelse virkelig meget. Det er en gave, du kan give til dig selv og en investering for livet. Derfor glæder jeg mig til at være en del af VUC Djursland”.